Bas Koolstra
Trouwfotograaf

About

Praat met mij over trouwfotografie, en je merkt het al gauw, ik ben heel erg gepassioneerd over trouwfotografie. Ik vind het elke keer weer bijzonder om een bruiloft van dichtbij mee te maken, vaak vanaf de voorbereiding tot en met het feest, en op zoek te gaan naar de dingen die elke bruiloft speciaal maakt.

Elke bruiloft is maatwerk, 2 unieke mensen met hun wensen en persoonlijkheden. Daarom ben ik al vanaf de kennismaking bezig om jullie te ‘onderzoeken’. Ik wil graag weten waar jullie van houden en wat jullie belangrijk vinden. Mijn werk begint niet op jullie trouwdag, maar al bij de kennismaking. Zo ben ik het beste in staat om jullie verhaal te vertellen in mijn fotografie.

Mijn fotografiestijl is ongedwongen, jullie houden niet van poseren, en ik ook niet. Ik laat jullie vooral de hele dag je gang gaan, enkel bij de portretsessie geef ik wat aanwijzigingen. Ik ben de hele dag druk in de weer op zoek naar bijzondere momenten en gebruik de styling van jullie bruiloft om die momenten mooi te omkleden. Ultiem is voor mij een foto die perfect een moment vangt en ook nog eens esthetisch een mooi beeld vormt. Op zo’n moment kijk ik even met een grote grijns naar het schermpje op mijn camera.

Spreekt mijn stijl fotografie jullie aan en willen jullie graag je verhaal met mij delen? Dan hoor ik graag van jullie zodat we kunnen afspreken voor een relaxte kennismaking!